The Miracle – A Night With Queen -musiikkishow jatkaa vuonna 2019 alkanutta konserttisalikiertuettaan marras-joulukuussa 2020.

Konserteissa kuullaan musiikkia koko Queen-yhtyeen uran ajalta, mutta tällä kiertueella keskitytään erityisesti 30 vuotta vastikään täyttäneeseen “The Miracle” -albumiin, jolta muistetaan parhaiten hitit “I Want It All”, “The Invisible Man” ja “Breakthru”.

Koronapandemian vuoksi osa konserteista joudutaan perumaan. Uudellemaalle suunnitellut Keravan, Espoon ja Hyvinkään konsertit perutaan ja niiden sijaan spektaakkeli nähdään torstaina 19.11. Helsingin Kulttuuritalolla, johon voi turvallisesti ottaa suuremman määrän ihmisiä, koronarajoituksen huomioon ottaen.

Myös Ylivieskan, Raahen ja Pieksämäen konsertit on peruttu. Liput voi palauttaa lipunmyyjälle loppuvuoden aikana ja niistä saa rahat takaisin. Katso konserttikohtaiset palautusohjeet Lippupisteen ja Ticketmasterin sivuilta.

The Miracle – A Night With Queen -kiertue 2020:

14.11. Lappeenranta-sali

19.11. Kulttuuritalo, Helsinki

20.11. Kangasala-talo

21.11. Rytmikorjaamo, Seinäjoki (siirretty Seinäjokisalista)

27.11. Mikaeli, Mikkeli

28.11. Snellman-sali, Kokkola

4.12. Teatteri PROvinssi, Salo

11.12. Ritz, Vaasa

12.12. Logomo, Turku

* Hyvinkään, Ylivieskan, Raahen, Pieksämäen, Keravan ja Espoon konsertit on peruttu koronapandemian vuoksi.

Konsertit alkavat klo 19 ja sisältävät väliajan, ellei toisin ilmoiteta.Liput alk. 34,90€ osoitteesta

www.masterevents.fi/artists/the-miracle

www.queentribuutti.fi