Queen Show ”The Miracle – A night with Queen” solistinaan pop- ja rockmaailman monitaituri Kimmo Blom kiersi keväällä konserttisaleja saavuttaen suuren suosion. Kiertue starttaa jälleen syyskuun alussa Kuusankoskelta ja pysähtyy myös Seinäjoella, Tampereella, Kokkolassa, Iisalmessa ja Pieksamäellä.

”Kevätkiertueesta jäi nälkä tehdä näitä lisää! Yleisöä oli mukavasti ja palaute rohkaisevaa, joten odotan syksyn keikkoja innolla. Queenin Suomen vierailun myötä uskon ihmisillä riittävän mielenkiintoa heidän musiikkiinsa jatkossakin. On myös hienoa, että uudet sukupolvet löytävät sen”, kommentoi solisti Kimmo Blom.

Syksyn kiertueen aikana tulee myös kuluneeksi 70 vuotta Queen solisti Freddie Mercuryn syntymästä (5.9.1946-24.11.1991). Yli kaksituntisen, rockshown keinoin toteutetun ja kansainväliset mitat täyttävän Queen Show’n aikana kuullaan bändin merkittävimpiä hittejä useilta eri aikakausilta. Musiikki vie kuulijan tunnelmasta toiseen ja siitä huokuu Freddien Mercuryn maaginen, rikas ja myös traaginenkin elämäntarina. Rock-kukko Kimmo Blom tuo Freddien hahmon suoraan kuulijan iholle.

Kimmo Blom on paitsi esiintyvä artisti, sanoittaja ja säveltäjä myös näyttelijä, jonka viimeisin kiinnitys oli Tampereen Palatsiteatterin Show Must Go On -musikaali. Hän on esittänyt Freddie Mercurya yhteensä 200 kertaa. Blom osallistui alkuvuodesta myös UMK-kaudelle selviytyen finaaliin yhdessä duettoparinsa Annica Milánin kanssa. Tällä hetkellä Blom keskittyy tekemään ”The Miracle – A night with Queen” -show’ta.

The Miracle – A night with Queen

2.9. Kuusaasali, Kuusankoski

3.9. Seinäjokisali, Seinäjoki

4.9. Pakkahuone, Tampere

9.9. Snellman sali, Kokkola

10.9. Eino-Säisä sali, Iisalmi

11.9. Poleeni, Pieksämäki

Liput: alkaen 31,50€ (sis. palvelumaksun)

Ennakkomyynti: Lippu.fi paitsi Pieksamäki Ticketmaster.fi

http://www.queentribuutti.fi/

Lisätiedot:

TUOTANTO Master Events, Kari Penttinen, kari@masterevents.fi

MEDIATIEDOTUS ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi